Busquem imatge de Lo Llumener 2018

Cerquem imatge per a Lo LLUMENER 2018

Bones a tots i totes, des de l’equip organitzador de Lo Llumener ens volem adreçar als il·lustradors i les il·lustradores vinculades a la comarca perquè estem cercant la imatge de Lo Llumener 2018.

Lo Llumener, Festival de literatures infantil i juvenil és un festival de petit format, a l’aire lliure i d’àmbit rural.

És una iniciativa popular que s’organitza de forma voluntària per una grup de persones vinculades a ler arts, les lletres i l’educacció amb el suport de l’Ajuntament de Sort. En la seva programació acull experiències artístiques i literàries de qualitat per fer gaudir a infants, joves i famílies.
Creiem que el cartell és una peça clau i per això us convidem a que ens envieu una mostra dels vostres treballs a aquesta adreça (info@lollumener.cat) si voleu entrar dintre del procès de selecció de l’il·lustrador/a que realitzarà la imatge del cartell. Aquest any tot el festival girarà al voltant del concepte de VIATJAR en totes les seves accepcions.

Què heu d’enviar, si hi esteu interessades?

  • Treballs anteriors relacionats amb la il·lustració realitzats en qualsevol tècnica (pictòrica o digital).
  • No fa falta que la temàtica sigui estrictament infantil/juvenil sinó que reflexi l’estil, però serà d’ajuda si alguna respon a la temàtica del festival.
  • S’han d’enviar un mínim de 5 treballs i un màxim de 10 en format pdf o jpg o similar.
La data de recepció dels treballs serà fins al 5 de febrer. Un cop tinguem totes les propostes, l’equip organitzador n’escollirà una i a partir d’allí ens posarem en contacte amb l’il·lustrador/a per concretar el treball a realitzar.
Aquest treball no inclou la part de maquetació i disseny, si l’il·lustrador/a s’hi vol implicar, s’anirà concretant, però en principi, es demanarà estrictament la part d’il·lustració del cartell. L’equip de Lo Llumener tindrà fins al diumenge 19 de febrer per prendre la decisió, llavors es comunicarà qui ha estat la persona escollida i tots i totes en sereu informats/des. Si ens doneu el vostre consentiment, l’equip de Lo Llumener arxivarà els vostres treballs perquè formeu part de la borsa de contactes d’il·lustradors/es de Lo Llumener. Lo Llumener no farà servir en cap cas aquestes imatges enviades, només són referencials i informatives. Si no voleu que Lo Llumener les emmagatzemi, si us plau, feu-nos-ho saber.
El període de realització de l’encàrrec serà del 19 de febrer al 31 de març i l’import econòmic que s’estima per aquesta feina és d’uns 400€ (aproximadament).
Esperem que aquesta proposta us engresqui, per part nostra, tenim moltes ganes de veure i gaudir dels vostres treballs.
Moltes gràcies, restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte. L’equip de Lo Llumener

La Comissió gestora del Lo Llumener farà adaptacions i/o extraccions del cartell per editar material i/o per fer difusió de Lo Llumener. El cartell serà propietat de Lo Llumener. Qualsevol acció que vulgui realitzar la persona il·lustradora haurà de rebre l’autorització de la Comissió Gestora.

Pots contactar amb nosaltres per més informació a través de
l’e-mail: info@lollumener.cat o emplenant el següent formulari:

Xarxes Socials

Contacte

4 + 14 =