Taller llibre d'artista "El jardí de la meva ment" amb Elisa Pellacani

De 10 a 19h a l'Arxiu Comarcal
Cal inscripció (60€)

Detalls del taller

Hora i Lloc

Diumenge 6 d’octubre de 10 a 14h i de 15 a 19:30h a l’Arxiu Comarcal

Tipus d'activitat

Taller participatiu

Edat recomanada

Majors de 16

}

Durada

8h 30′

Preu

60€ (part del material inclòs)

A càrrec de

Elisa Pellacani

Arxiu Comarcal

Presentació

Com si fos un arxiu o un herbari meravellós habitat d’éssers monstruosos. Tot això és el que hi ha dins la nostra imaginació i que podem alimentar cada dia convertint-ho en les nostres fantasies. Són aquelles plantes que fan que cadascun dels nostres “jardins” siguin un lloc únic. Tenint en compte aquesta idea i treballant amb llenguatges diferents i tècniques d’enquadernació i de composició gràfica artesanals, els participants realitzaran un petit llibre que serà el format on a través d’una comunicació visual concretarem visions poètiques i mons personals. Els resultats s’analitzaran verificant les seves possibilitats de ser reproduïts i autoeditats.

Coneixements

No fa falta tenir coneixements previs. És convenient que cada participant porti un estoig personal amb les eines que prefereixi. Cadascú s’emportarà al finalitzar el seu llibre-prototip. El preu del taller inclou material bàsic per realitzar el llibre-prototip.

TERMINI INSCRIPCIONS: 2 d’octubre! Places limitades!

Elisa Pellacani

Licenciada en Historia del Arte Contemporáneo y diplomada en diseño editorial, desarrolla una investigación sobre el libro de artista mezclando lenguajes de disciplinas artísticas diferentes. Ha publicado libros ilustrados y catálogos fotográficos. 

Desde 2005 es docente en la Escola Massana del curso del “Libro de artista y libro objeto”, fundando en Barcelona la escuela itinerante del libro con la Asociación  Ilde. Con Silvia Walz practica joyería haciendo pequeñas series de libros joyas. En 2008 organiza el “1er Festival de libros de artista y pequeñas ediciones” que se presenta el día de San Jordi en Barcelona.