Agraïments

Gràcies a cabassos!

 

Lo Llumener no seria possible sense una pila de gent que col·labora per convertir aquest dia en una festa. I per això no podem deixar de dir: “gràcies, gràcies i milers de gràcies!”

  • A l’associació cultural Cambuleta, palde paller del Festival i que aixopluga també el col.lectiu “Lo Tafanari” de dones artistes del Pirineu. 
  • A l’Associació de Comerciants per vestir de conte els aparadors dels seus establiments. 
  • Als centres educatius, els equips docents, els infants i joves per acollir amb els braços oberts el Festival.
  • A totes les il·lustradores que han fet els cartells de cada edició: Cinta Ramos, Vanesa Freixa, Cesca Gelabert, Creixell Solduga, Mònica Bonet per treure de dins els seus llapis aquest món fantàstic. Al Javi Ballabriga per crear la banda sonora de Lo Llumener i a la Laia Pujols i el Job Roig per interpretar-la. A l’equip de decoració, Marta Lluvich, Adelaida Aytes, Vanesa Fort…  a tota la resta de persones voluntàries que cada any tornen a col·laborar incansables.
  • A l’Hotel i el Café Pessets per ajudar-nos a acollir les professionals que fan possible Lo Llumener. Als forns de pa per donar-nos de berenar. A les ferreteries per cedir-nos els cistells. A Saorte esports per la seva col·laboració. 
  • Al Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, a l’Associació de Mestres Rosa Sensat per la cessió de fons documental i al nostre bibliotecari local en Rosendo!

I per suposat, gràcies a totes les persones que programen, acoloreixen, decoren i teixeixen lo Llumener de forma voluntària.