Agraïments

Gràcies a cabassos!

 

Lo Llumener no seria possible sense una pila de gent que col·labora per convertir aquest dia en una festa. I per això no podem deixar de dir: “gràcies, gràcies i milers de gràcies!”

  • A Lo Tafanari, Associació de dones artistes del Pirineu. A  les  il·lustradores del territori, Jordi Ciborro, Thor Sanabria, Guillem Ambros, Cinta Pintanúvols, Míriam Colillas i Vanesa Freixa, per acolorir amb els seus pinzells 10.000 sobrets de sucre. A les artistes plàstiques que han conceptualitzat en una bombolla les seves visions de la Caputxeta: Marta Casals, Cristina Riu, Clàudia Bellera, Pepe Camps, Meri Soro, Xavi Pedemonte, Thor Sanabria, Cinta Pintanúvols, Marta Lluvich, Vanesa Freixa, Jordi Ciborro.
  • A l’Associació de Comerciants per vestir de conte els aparadors dels seus establiments. A les botigues participants de la gimcana literària per la seva implicació.
  • Als centres educatius, els equips docents, els infants i joves per acollir amb els braços oberts el Festival.
  • A la Vanesa Freixa per treure de dins els seus llapis la imatge d’aquesta segona edició. Al Javi per crear la banda sonora d’aquesta festa i a la Laia Pujols i el Job Roig per interpretar-la. A la Lu per impulsar els punts de bookcrossing. A l’equip de costureres, Anna Falguera, Adelaida Aytes i Vanesa Fort  per confeccionar els coixins i la decoració.
  • A l’Hotel i el Café Pessets per ajudar-nos a acollir les professionals que fan possible Lo Llumener. Als forns de pa per donar-nos de berenar. A les ferreteries per cedir-nos els cistells. A Saorte esports per la seva col·laboració.
  • Al Carrer Progrés de la Vila de Gràcia per cedir-nos els sostre del seu guarnit de la Festa Major d’enguany per engalanar el nostre carrer Major.
  • Al Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i a l’Associació de Mestres Rosa Sensat per la cessió de fons documental.

I per suposat, gràcies a totes les persones que programen, acoloreixen, decoren i teixeixen lo Llumener de forma voluntària.