Us presentem a la Mònica Bonet, il.lustradora formada a l’Escola Massana de Barcelona. Viu a Cornellà de Llobregat, però com que enyora les muntanyes del Pallars hi puja molt sovint. Li agrada crear imatges que desenvolupen la imaginació d’aquell que les mira.

Ja tenim il·lustradora pel cartell de 2020!

L’artista que il·lustrarà el cartell d’enguany del Festival “Lo Llumener” 2020 és la Mònica Bonet.

Vols conèixer-la millor? Visita el seu portafoli a Monicabonet.com / Behance.net/monicabonet

Convocatòria per cercar la imatge per a “Lo Llumener 2019”

Hola a tots i totes,

des de l’equip organitzador de Lo Llumener  ens posen en contacte amb vosaltres, il·lustradors i il·lustradores vinculades a la nostra comarca, perquè estem cercant la imatge de Lo Llumener 2019.

Lo Llumener, Festival de literatures infantil i juvenil és un festival de petit format, a l’aire lliure i d’àmbit rural.

És una iniciativa popular que s’organitza de forma voluntària per un grup de persones vinculades a les arts, les lletres i l’educació, tot això amb el suport de l’Ajuntament de Sort. En la seva programació acull experiències artístiques i literàries de qualitat per fer gaudir a infants, joves i famílies.  

 Creiem que el cartell és una peça clau i per això us convidem a que ens envieu una mostra dels vostres treballs a aquesta adreça(info@lollumener.cat) si voleu entrar dintre del procés de selecció de l’il·lustrador/a que realitzarà la imatge del cartell.

Què heu d’enviar, si hi esteu interessades?

  • Treballs anteriors relacionats amb la il·lustració realitzats en qualsevol tècnica (pictòrica o digital). Un mínim de 5 i un màxim de 10 obres en format pdf, jpg o similar.

Presentació: Enviament per correu electrònic a info@lollumener.cat La data màxima de recepció dels treballs serà el dilluns 4 de febrer.

Comunicació: El diumenge 17 de febrer es comunicarà qui ha estat la persona escollida i totes les persones candidates sereu informades.

Realització: El període de realització de l’encàrrec serà del 18 de febrer al 31 de març. El cartell ha de tenir relació amb la temàtica general de l’edició 2019 de Lo Llumener, el misteri i la màgia.

Remuneració:  L’import econòmic per la realització de la il·lustració del cartell és de 400€.

Temàtica: Aquest any tot el festival girarà al voltant del MISTERI i la MÀGIA.

“El misteri i la màgia de lo Llumener van més enllà dels bruixots, dels fantasmes, de la boira i dels conjurs; de les baretes màgiques, les fades i dels estels llampurnejants quan dos s’han petonejat. El misteri i la màgia de lo Llumener van, precisament, del que no entenem, del que es troba més enllà del que veiem i que la nostra cultura no ens deixa percebre. 

El misteri és allò que amaga un conte, un text, unes il·lustracions; la màgia és la que ens transporta a llocs que mai abans havíem estat; la que ens regala un impuls – com si fós un electroxoc- que ens fa obrir els ulls per mirar com si fós el primer cop. Els misteri i la màgia ens permeten fer el salt!… el salt a pensar diferent, a imaginar diferent. VEUREM vivències i personatges que molts cops estaran de cap per avall.

El misteri i la màgia són, indefugiblement, l’aliment de la nostra creativitat i les ales de la nostra llibertat.”

 

Si ens doneu el vostre consentiment, l’equip de Lo Llumener arxivarà els vostres treballs perquè formeu part de la borsa de contactes d’il·lustradors/es de Lo Llumener. Lo Llumener no farà servir en cap cas aquestes imatges enviades, només són referencials i informatives. Si no voleu que Lo Llumener les emmagatzemi, si us plau, feu-nos-ho saber.

 

Esperem que aquesta proposta us engresqui, per part nostra, tenim moltes ganes de veure i gaudir dels vostres treballs. 

Moltes gràcies, restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte.
L’equip de Lo Llumener

La Comissió gestora del Lo Llumener farà adaptacions i/o extraccions del cartell per editar material i/o per fer difusió de Lo Llumener. El cartell serà propietat de Lo Llumener. Qualsevol acció que vulgui realitzar la persona il·lustradora haurà de rebre l’autorització de la Comissió Gestora.

Pots contactar amb nosaltres per més informació a través de
l’e-mail: info@lollumener.cat o emplenant el següent formulari:

Xarxes Socials

Contacte

11 + 13 =