Concurs Bookface Lo Llumener

cartell-bookface-lollumener

Bases

Lo Llumener, Festival pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils (@lollumener) convoca el Concurs de Bookface amb motiu de la 1ª edició del Festival de Literatures.
Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #bookfacelollumener
Hi haura 2 premis: composició més original i millor imatge.
El concurs comença el 19 de setembre a les 00.00 h i finalitza el 30 de setembre a les 23.59 h.
Les persones guanyadores seran contactades a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms també es faran públics als webs i xarxes socials de la organització.
Les fotos han de ser originals i poden realizar-se amb dispositiu mòbil (Android/Iphone) o càmera fotogràfica.

Ús de les imatges

  1. Totes les composicions publicades amb l’etiqueta #LoLlumener serán exposades virtualment a la pàgina web i xarxes socials  del Festival Lo Llumener i en format paper a l’exposició de composicions del concurs que es realitzarà al Carrer Major de Sort.
  2. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per Lo Llumener
  3. La publicació d’imatges amb l’etiqueta #bookfacelollumener significa l’acceptació d’aquestes bases.
  4. Pujar les fotografies amb l’etiqueta #bookfacelollumener implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms de les persones guanyadores també es faran públics als canals indicats anteriorment.
  5. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s’incorporaran a cap fitxer.

Premis i jurat

  1. El jurat està format per la Comissió Organitzadora de Lo Llumener
  2. El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dissabte 8 d’octubre, en el marc dels actes del Festival.

Addicional

  1. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
  2. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a instagram.com/legal/terms

Instagram

https://www.instagram.com/lollumener/