Biblioteca a cel obert

d'11.30 a 19h al Parc del Riuet (Espai 1)

Biblioteca a cel obert

Espai literari: “Biblioteca a cel obert”

Descripció

És una proposta per gaudir de munts de llibre a l’aire lliure i de manera col·lectiva. Al Parc del Riuet s’habilitarà un espai idoni per a la lectura amb butaques, i coixins per a llegir llibres plàcidament.

El fons de la biblioteca estarà conformat pels 300 títols de les maletes pedagògiques “Guerres que no s’acaben” de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Maletes de llibres per impulsar la lectura, afavorir la integració de les persones desplaçades i potenciar l’empatia i la solidaritat a partir del coneixement de la seva realitat.

Es tracta d’una selecció de llibres de ficció per impulsar la lectura i el debat afavorint una mirada social i crítica, des de la literatura infantil i juvenil, a l’hora d’abordar diferents aspectes de la comprensió del món que ens envolta, que tenen com a protagonistes les persones desplaçades, la seva realitat; les persones que les acullen i l’encaix entre elles; i allò que ho fa possible: la capacitat empàtica, la solidaritat i la denúncia davant les injustícies de tota mena.

 

Horari

  • d’11.30 a 19h

Lloc

  • Parc del Riuet (Espai 1)