Biblioteca a cel obert

d'11.30 a 19h al Parc del Riuet (Espai 1)

Biblioteca a cel obert

Espai literari: “Biblioteca a cel obert”

Descripció

És una proposta per gaudir de munts de llibre a l’aire lliure i de manera col·lectiva. Al Parc del Riuet s’habilitarà un espai idoni per a la lectura amb butaques, i coixins per a llegir llibres plàcidament.

La Biblioteca del Riuet albergarà un centenar de llibres que tenen com a temàtica comú un component tan màgic com és la nit.  Al llarg de la història, la nit, amb tot allò de fantàstic que ensenya i amb tot allò de misteriós que amaga, ha desfermat la curiositat i la imaginació de les persones, especialment les dels escriptors. Hi ha una innombrable literatura al voltant seu, sobretot adreçada als infants, i aquest és l’estel que guia aquesta exposició. Posem al vostre abast una constel·lació de llibres per a infants i joves sobre la nit, que poden servir per somiar encara una mica més, o bé per desvelar-ne alguns dels misteris i algunes de les meravelles.

Bona nit!

El fons de la biblioteca estarà conformat pels títols de la col·lecció “La Nit” del  Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil.

 

Horari

  • d’11.30 a 19h

Lloc

  • Parc del Riuet (Espai 1)