Exposició Cambuleta

Dissabte a migdia a l'Oficina de Turisme de Sort

Detalls de l’Espai

Hora i Lloc

Exposició visitable tot el dissabte 8 a l’antic Punt d’Informació Municipal de Sort (sota la plaça Major). A les 14h tindrà lloc la inauguració oficial (hi haurà piscolabis)

Tipus d'activitat

Exposició

Edat recomanada

Per a tots els públics

}

Durada

PIM Municipal

L’Escenari B està situat al davant de …

Presentació

Exposició: Il·lustracions originals dels contes de Cambuleta. La exposició comptarà amb una selecció d’originals que permeten veure el treball creatiu dels il·lustradors.

Cambuleta és una associació cultural sense ànim de lucre que treballa per promoure l’ús de la parla pallaresa, donar-la a conèixer i posar-la en valor.

El pallarès és una part fonamental de la identitat de les comarques catalanes del Pallars Jussà i Pallars Sobirà. El seu coneixement i ús suposen, per tant, una defensa de la pròpia llengua catalana i de la riquesa de les seves especificitats geogràfiques.

Per aconseguir aquest objectiu, l’Associació està treballant en diferents projectes  com són la col·lecció de contes infantils Cambuleta i la producció de l’exposició “Supo-supo amb el pallarès”. Per finançar l’exposició, l’Associació va posar a la venta samarretes amb mots en pallarès a partir del projecte parlapallares.cat