Fireta de contes i àlbums il·lustrats

D'11.30 a 18.30h al parc del riuet

Detalls

Hora i Lloc

D’11.30 a 18.30 al Parc del Riuet

Tipus d'activitat

Fira de llibres

Edat recomanada

Per a tots els públics

Editorials

Libros del zorro rojo

 

Thule

 

Media vaca

 

Cambuleta

Petita Fira d’ Àlbums Il·lustrats

Creiem que és molt important que el nostre territori, el Pallars Sobirà, tingui accés a propostes literàries  fresques i de qualitat, que treballen temes d’actualitat amb una visió de gènere, des de la igualtat, la solidaritat i un punt de vista crític. És per això que enguany hem convidat a participar a:

Libros del zorro rojo

És un projecte editorial amb seu a Barcelona, Buenos Aires i Mèxic DF, que ha rebut el reconeixement com a Millor Editorial Europea del 2015 a la Fira de Llibre de Bolonya.

https://novedades.librosdelzorrorojo.com/

Thule

Una editorial que explora les possibilitats que ofereix el disseny com a complement ideal per a interpretar i revaloritzar el text.

http://www.thuleediciones.com/#/

Media vaca

És una petita editorial valenciana que, lluny de criteris comercials, publica obres curioses inspirades en l’humor, la poesia i el misteri de les manifestacions de la cultura popular.

http://www.mediavaca.com/

 

Cambuleta

Lo nostre projecte editorial!

http://www.cambuleta.cat/

<h3>Propostes i novetats per a la Fira:</h3><br /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><iframe style="width:525px; height:742px;" src="//e.issuu.com/embed.html#7180465/53648960" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>