Petita fira de contes i àlbums il·lustrats

D'11.30 a 18.30h al parc del riuet

Detalls

Hora i Lloc

D’11.30 a 18.30 al Parc del Riuet

Tipus d'activitat

Fira de llibres

Edat recomanada

Per a tots els públics

Petita Fira d’ Àlbums Il·lustrats

Creiem que és molt important que el nostre territori, el Pallars Sobirà, tingui accés a propostes literàries  fresques i de qualitat, que treballen temes d’actualitat amb una visió de gènere, des de la igualtat, la solidaritat i un punt de vista crític.

 

És per això que enguany hem convidat a participar a: 

 

Blackie Books

És una editorial independent amb seu a Barcelona que es guia per la bellesa dels textos i les il·lustracions.

Blackiebooks.org

El Cep i la Nansa

Projecte vilanoví, nascut l’any 1979 que té per objectiu posar a l’abast de tothom la cultura catalana i participar activament en la seva promoció.

Elcepilanansa.com

 

Salòria

És un projecte editorial situat a la Seu d’Urgell, dedicat a la recuperació de la història i la tradició oral del Pirineu.

Edicionssaloria.com

Libros de las malas compañías

Libros de las Malas Compañías surge con la pretensión de cuidar al libro en su proceso de edición y de cuidar a la gente que interviene en él. Por ello, nuestros libros se imprimen en una imprenta de Madrid en papel 100% procedente de bosques gestionados de acuerdo con criterios de sostenibilidad. Y todos ellos serán de préstamo gratuito en bibliotecas públicas.

Librosdelasmalascompanias.com

Ekaré

Ediciones Ekaré es una editorial que busca ofrecer a niños y jóvenes libros significativos de nuestra cultura y de diversas partes del mundo. La palabra ekaré fue tomada de la lengua de la etnia Pemón que habita en el sureste de Venezuela. Significa narración nueva o verdadera y, en un contexto más amplio, simplemente historia o cuento.

Ekare.com

Cambuleta

Lo nostre projecte editorial!

Cambuleta.cat/

 

 

 

 

<h3>Propostes i novetats per a la Fira:</h3><br /><!-- [et_pb_line_break_holder] --><iframe style="width:525px; height:742px;" src="//e.issuu.com/embed.html#7180465/53648960" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Decidim anomenar-la “Petita Fira” donat que només participem 6 editorials. Des de l’organització preferim no convidar moltes editorials per tenir una fira ben grossa, sinó comptar amb pocs projectes però de gran qualitat, per tal que totes puguin tenir uns ingressos satisfactoris que compleixin les seves expectatives. I alhora, les editorials ofereixen un descompte del 15% per a les biblioteques i centres educatius del territori.