Petita fira de contes i àlbums il·lustrats

D'11.30 a 19h al PARC del RIUET

NOVA UBICACIÓ

D’11.30 a 19h pendent de confirmar (Espai -)

Detalls

Tipus d'activitat

Fira de llibres

Edat recomanada

Per a tots els públics

Petita Fira d’ Àlbums Il·lustrats

Creiem que és molt important que el nostre territori, el Pallars Sobirà, tingui accés a propostes literàries  fresques i de qualitat, que treballen temes d’actualitat amb una visió de gènere, des de la igualtat, la solidaritat i un punt de vista crític. Des del 2019 aquesta Petita Fira ha estat reconeguda i inclosa al Catàleg de les Fires del Llibre de Catalunya del Departament de Cultura.

 

Les editorials convidades d’enguany són:

Petita Impedimenta:

La col·lecció la formen llibres que atorguen el mateix valor a l’estètica i l’educació, i que poden ser llegits amb els pares però que també agradin als més petits si els llegeixen ells sol.

Combel:

Des de l’any 1989 edita llibres il·lustrats per nens i nenes amb la intenció de posar al seu abast uns materials de qualitat que els acompanyin en la seva formació com a lectors.

 

Cambuleta:

Cambuleta és el projecte associatiu de difusió de la parla pallaresa. Entre les seves accions literàries, destaca la creació i edició de la col·lecció de contes infantils escrits en pallarès

 

Editorial Casablanca:

Projecte nascut a la Casa rural Mas Casablanca de Taradell que combina l’experiència de la vida a pagès amb la tendresa d’uns personatges captivadors com són en Fermí i la Valentina. 

La col·lecció de contes d’aquests intrèpids roedors, explica els canvis que es produeixen a la natura i la incidència que tenen en les feines del camp, a l’hort i a la granja.