Espectacle "NicomedesMendes"

A les 22h aL TEATRE "ELS TIL·lERS"
Reserva aquí la teva entrada

UBICACIÓ CONFIRMADA

TEATRE “ELS TIL·LERS

Detalls de l’espectacle

Hora i Lloc

A les 22h al Teatre “Els Til·lers” (Espai 6)

Tipus d'activitat

Recital poètic

Edat recomanada

Per a tots els públics
}

Durada

75 minuts

Companyia

Nicomedes Mendes

Teatre "Els Til·lers"

Presentació

Nicomedes Mendes és un grup d’improvisació poètica català. Està compost per quatre poetes que, en fusionar veus i discursos, formen una veu poètica plural. Un exemple d’una poesia que s’allunya del jo i que s’acosta a la poesia coral.

Des de la improvisació lliure al soundpainting, els seus recitals utilitzen diferents tècniques per mostrar com pot ser de rica la improvisació en poesia, quantes imatges potents poden brollar treballant en aquest camp i conviden a l’entrada d’aquest nou món encara per explorar. Se’ls ha descrit com a experts en poesia d’avantguarda, creadors de ritmes i trencadors dels convencionalismes avorrits. Amb una aguda intel·ligència, fan de la poesia una autèntica forma de celebració.

El nom del grup l’han pres d’un botxí de Barcelona de principis de s.XX, Nicomedes Méndez, un dels pocs funcionaris d’aquell moment. Després d’una vida desastrosa, va acabar els seus dies sovintejant el Paral·lel i explicant, a les sales de cabaret, com si es tractés d’un espectacle, les seves execucions i les últimes voluntats de les víctimes.

Nicomedes Mendes està format per la Núria Martínez Vernis, en Víctor Bonet Arbolí, en Guim Valls i l’Oriol Sauleda.

 
r

Sobre la reserva d'entrades