Espectacle "Operació A.V.I."

A les 13h Al castell (confirmat)

NOVA UBICACIÓ

a les 13h al castell (Espai 7)

Detalls de l’espectacle

Tipus d'activitat

Teatre familiar

Edat recomanada

Per a tots els públics
}

Durada

50 minuts

Companyia

Farrés Brothers

Parc del Riuet

Presentació

Alarma! Els protagonistes dels contes han perdut el do de l’eterna joventut!

És sabut de tothom que els protagonistes dels contes tradicionals posseeixen el do de l’eterna joventut: Malgrat el pas dels segles, la Caputxeta, el Patufet, el Flautista i tota la resta mai no moren, mai es fan vells. Per estranyes circumstàncies, però, han estat objecte d’un terrible experiment i han envellit de cop.

L’Operació A.V.I. consistirà en un llarg viatge i un reguitzell de peripècies per recuperar de nou la joventut. D’aquesta manera els avis i avies, els de debò, podran seguir explicant els contes i no cauran en l’oblit. Ni els avis i les avies, ni els contes.

Farrés Brothers i Cia és una companyia de teatre que treballa amb trastos, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades. Creada el 2002, en Jordi Farrés, en Pep Farrés i en Jordi Palet proposen un teatre per a tots els públics, irònic, gens ensucrat i carregat de varies capes de lectura: els agrada parlar de temes potents, des de punts de vista inusuals, de forma original i no moralitzant.

Els seus espectacles van adreçats a col·lectius diversos a més a més del públic general, mantenint una ètica i una estètica pròpies de la companyia.