Taller de poesia canalla amb Josep Pedrals

A LES 17.30h A LA PLAÇA MAJOR

Exploradors, al poema! Taller familiar de poesia canalla

Detalls del taller

Hora i Lloc

A les 17.30h a la Plaça Major (Espai 2)

Tipus d'activitat

Taller participatiu

Edat recomanada

El taller és per a families amb nens i nenes majors de 6 anys (o que ja sàpiguen escriure)

Aforament màxim 15 infants i 15 adults

}

Durada

90 minuts

A càrrec de

Plaça Major

Presentació

Josep Pedrals explica, d’una manera juganera i potent, com la poesia neix de les ganes de cantar i creix amb l’espectacle d’imatges que ens suggereixen les paraules: des del joc al misteri.

Podem ser capaços de resumir un conte i quedar-nos només amb la seva essència amb dues frases?  Com descriuríem fets quotidians com rentar-se les dents?   Podem fer un poema agafant com a referència El teorema de Pitàgores? o  Podem arribar a a descriure el brunzit de la rentadora o de la nevera?

 

“Exploradors, al poema!” és una invitació a viure una aventura per explorar els misteris de la creació poètica. Un seguit de jocs per arribar a l’essència de la poesia, tot potenciant la creativitat.

Josep Pedrals, poeta i rapsode entre moltes altres coses, es dedica a dur la poesia als escenaris, jugant amb la sonoritat i la força del vers. Pedrals explica, d’una manera juganera i potent, com la poesia neix de les ganes de cantar i creix amb l’espectacle d’imatges que ens suggereixen les paraules: des del joc al misteri.

https://joseppedrals.wordpress.com/