Sobre Lo Llumener

“Lo Llumener, Festival Pirinenc de Literatures Infantils i Juvenils” és la quarta edició d’un festival de petit format d’àmbit rural i de muntanya ubicat al municipi de Sort (Pallars Sobirà – Lleida). És un festival d’experiències artístiques i literàries que aposta per fomentar la lectura i convidar a les famílies a gaudir mitjançant la literatura i les arts.

Cartell “Lo Llumener” 2020, amb una il·lustració de Mònica Bonet

Mònica Bonet

Autora del cartell d'enguany, + info

Mònica Bonet, vinculada al poble d’Olp. Vols coneixer-la millor? Visita el seu portafoli a Monicabonet.com

 

Edicions anteriors

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Presentació de la 5a edició de Lo Llumener “El Circ”

Enguany, Lo llumener arriba a la seva cinquena edició. Per aquesta edició el festival ha volgut adoptar el Circ com a temàtica que serveixi com a fil conductor.

Pendent d’actualitzar

El festival omplirà diferents espais del poble de Sort d’espectacles, narracions orals de contes, tallers i animació al carrer. Comptarà amb la participació de la Biblioteca de Sort i de diferents associacions locals (Cambuleta, Lo Tafanari, Obrador Xisqueta…), així com amb un grup de persones voluntàries de l’àmbit cultural i educatiu, per tal de dinamitzar i organitzar el festival.

L’objectiu és generar un espai cultural de trobada familiar al voltant de les literatures infantils i juvenils al Pirineu que serveixi de referent també dins de l’àmbit educatiu.

Públic al qual va dirigit

És una iniciativa municipal però adreçada a tota la comarca, estretament vinculada a les seves associacions artístiques i culturals, i també als territoris veïns de muntanya, com són les comarques del Pallars Jussà, l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran.

Data de celebració

La data de celebració de la tercera edició de Lo Llumener és el dissabte 3 d’octubre de 2020, a partir de les 11.30h del matí.

Recomanacions

  • En cas de pluja la majoria d’espectacles es realitzaran al Poliesportiu. Seguiu les indicacions que donarem al punt d’Informació, als mateixos espais afectat per la pluja, al Facebook i al Twitter.
  • L’organització es reserva el dret de realitzar modificacions de darrera hora en la programació i els horaris de Lo Llumener.
  • No està permès l’ús de telèfons mòbils durant els espectacles. Preguem que els desconnecteu.
  • Lo Llumener és un Festival a l’aire lliure i lliure de fums! Preguem que no es fumi als espais on es realitzen les activitats i espectacles.